Російсько-терористичні війська заходять в тил українським – на Харківщину, – активіст

23:23 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: discussio.ru

Співголова Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив у понеділок, що переодягнених спецпризначенців із РФ спрямовують на Харківщину з українськими паспортами з паспортних столів на окупованій території.

Громадянської ініціативи «Права справа» Дмитро Снєгирьов повідомив сьогодні, 20 жовтня:

«Попри всі домовленості президентів Петра Порошенка й Путіна, Росія перейшла до ескалації конфлікту на Сході України. Росіяни переодягають своїх спецпризначенців і спрямовують їх на Харківщину для дестабілізації ситуації, причому ці спеціалісти проходять українські блокпости з «свіжими», щойно виданими українськими внутрішніми паспортами.

Ці паспорти були вилучені з українських паспортних столів, які знаходяться на окупованій території. В найближчі два дні кількість таких провокаторів в регіоні значно збільшиться, але їх можна вирахувати по датах видачі паспортів.

Система блокпостів, на жаль, майже не працює, ніхто не відслідковує пересування провокаторів. Російсько-терористичні війська заходять з тилу, щоб, завдавши удару на Харківщині, змусити українські війська відступити від Сєверодонецька та Лисичанська, аби не потрапити в черговий котел».

Дмитро Снєгирьов написав це в понеділок на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

 

новобудови Львів