До Вуглегірська увірвалися російські танки, триває бій, наші вже послали туди резерв (відео)

15:30 29 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

У прес-центрі АТО повідомили в четвер, що танки й піхота атакують наші позиції в районі Вуглегірська.


Відео: «112 Україна»

У прес-центрі АТО повідомили сьогодні, 29 січня, такі останні новини з нав’язаної Україні Росією неоголошеної війни на Донбасі:

«Станом на 14.00 ситуація в зоні АТО залишається напруженою. Починаючи зі 6-ї години ранку в районі міста Дебальцеве терористи обстріляли з артилерії та мінометів Попасну, Юнокомунарівськ, Дебальцеве, Нікішине, Гірське та Ольховатку, двічі вели вогонь по Санжарівці, п’ять разів по Вуглегірську.

Після обстрілу Вуглегірська, вже о 8.55, за підтримки танків і піхоти, бойовики атакували наші позиції в районі цього населеного пункту. Зараз там точиться бій.

Населені пункти Дебальцеве та Гірське також зазнали вогню терористів з БМ-21 «Град».  На луганському напрямку бандити зі стрілецької зброї, артилерії та мінометів поливали вогнем Нижнє, Щастя, Кримське.

Також у Щасті обстріляли теплоелектростанцію. На Донецькому напрямку, з ворожих мінометів і артилерії були обстріляні Опитне, Мар’їнка, Водяне, Піски, Тарамчук, Новотроїцьке, з «Градів» обстріляли Горняк».

Про це повідомляється в четвер на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook». Натомість волонтер Олексій Мочанов повідомив сьогодні, 29 січня:

«Інформація з передка: ворог працює «Градами» по центру Попасної, лягло біля залізничної лікарні, накрило приватний сектор. Схожа схема – як зі Світлодарськом. 

Одночасно з боку Горлівки ворог увірвався до Вуглегірська (колишня Хацапетівка) через наш блок-пост за переїздом. До центр міста увійшли їх танки й піхота.

Є втрати з обох сторін, йде бій, пацани у нас в Вуглегірську серйозні, але їм потрібна допомога. Інформація в ГШ, МО, МВС та АП до ВГ (відповідно, Генштаб ЗСУ, міністерства оборони й внутрішніх справ та Адміністрація президлента. – «ЩЛ») пішла, обіцяють, що резерв уже мчить, всі команди дано, частина вже увійшла в бій.

Зараз там працює «Світязь» (рота патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області. – «ЩЛ»). Я трохи непокоюся, але спокійний за Фацика і пацанів. 

Командир там – вогонь. Головне – щоб вистачило протитанкових засобів. Палити чужі самовари пацани вміють, два вже припаркували.

Олексій Мочанов написав це на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів