Російсько-терористичні війська частково контролюють Дебальцеве, українські – відбивають їх контратаки

14:35 31 січня 2015 р.

Фото до новини


Фото: delo.ua

Міністр оборони Степан Полторак повідомив у суботу: «На жаль, Дебальцеве частково контролюється терористичними угрупованнями».

«Тривають бойові дії в районі Дебальцевого в Донецькій області, місто частково контролюється терористичними угрупованнями, – повідомив, сьогодні, 31 січня, в ході брифінгу міністр оборони України Степан Полторак. – На жаль, Дебальцеве частково контролюється терористичними угрупованнями».

За словами міністра, в зоні АТО за добу загинули 15 і поранено 30 українських військовослужбовців. «Це на всій лінії зіткнення, починаючи з Луганської області, закінчуючи Маріуполем», – конкретизував  Полторак.

Міністр також повідомив, що за весь час бойових дій в районі Донецького аеропорту загинули 14 українських військових і 16 – взяті в полон. За його словами, наразі Служба безпеки України займається роботою з обміну полоненими.

Повідомлення міністра передає в суботу інформаційна агенція «Інтерфакс-Україна». Натомість народний депутат і командир батальйону «Донбас» Семен Семенченко повідомив у суботу:

«У ході боїв за звільнення Вуглегірська противником була використана важка бронетехніка, широко використовувалися фугаси і артилерія. Під час розвитку операції противник завдав ряд контрударів в районі Чорнухиного, Єнакієвого й низки інших взводних опорних пунктів.

Противником було задіяно понад 15 танків і значна кількість БТР. У зоні ЗСУ, Нацгвардія, батальйони міліції відбивають контратаки противника. Слава Україні!». 

Семен Семенченко повідомив це сьогодні, 31 січня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», речник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив сьогодні, 31 січня, на брифінгу: «У Вуглегірську тривають позиційні бої, наша вогнева підтримка затримує надходження резервів для бойовиків, артилерія працює на ураження. Кардинальних змін немає. Залишати цей населений пункт ми не збираємося»

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів