Російська армія репетирувала наступ на Чернігівщину? (відео)

14:10 23 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: прес-служба міноборони РФ

Як повідомив у середу Інформцентр РНБО, «декілька одиниць важкої техніки демонстративно наблизилися до державного кордону України, розгорнулися в бойові порядки, імітували атаку, а потім повернулися та рухалися вздовж лінії державного кордону».


Відео: «Телеканал новин «24»

Інформаційний центр РНБО зокрема повідомляє сьогодні, 23 липня:

«Збройні сили Росії продовжують обстрілювати українських військових з території Російської Федерації. Вчора, о 22:10  установками залпового вогню «Град» обстріляли  Амвросіївку на Донеччині, о 22:40 – Герасимівку Луганської області, о 02:15 – прикордонний пункт пропуску «Успенка», о 03:00 – обстріляли  блокпост неподалік Червонопартизанська.

Збройні сили Росії продовжують нарощувати військову присутність неподалік державного кордону України. Встановлено, що в районі населеного пункту Кругленьке – урочище Кручений Ліс Курської області облаштовано польовий табір Збройних сил Російської Федерації, де перебувають підрозділи 32-ї окремої мотострілецької бригади та 24-ї окремої бригади спецпризначення ГРУ з Новосибірської області, а також 56-го інженерно-саперного полку з Республіки Татарстан.

Крім цього, навпроти ділянки прикордонної служби «Гірськ» та «Грем'яяч» у Чернігівській області вчора відбулася  чергова провокація з боку російських військових.  Декілька одиниць важкої техніки демонстративно наблизилися  до державного кордону України, розгорнулися в бойові порядки, імітували атаку, а потім повернулися та рухалися вздовж лінії державного кордону».

Як інформував «Щоденний Львів», інтернет-видання «LB.ua» повідомило у вівторок з посиланням на джерело в нижній палаті російського парламенту, що Путін вимагатиме від України припинення вогню, погрожуючи введенням «миротворців».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів