Російські війська міняють на кордонах з Україною свіжі частини (відео)

16:42 31 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vz.ua

Про це повідомив на брифінгу заступник начальника Головного командного центру Збройних сил України – генерал-майор Олександр Розмазнін.


Відео: «Телеканал новин «24»

Як інформує сьогодні, 31 березня, «РБК-Україна», заступник начальника Головного командного центру Збройних Сил, генерал-майор Олександр Розмазнін, повідомив у понеділок на брифінгу, що кількість російських військових на східному кордоні з нашою країною зменшилася. Він також припустив, що це може відбуватися тимчасово, оскільки мова йде просто про заміну строковиків.

За словами Розмазніна, «частина військ відведені для того, щоб звільнити певну кількість військових і поміняти їх на інших». «РБК-Україна» повідомляє також сьогодні, 31 березня, що й директор департаменту інформаційної політики Міністерства закордонних справ Євген Перебийніс також зауважив у понеділок, що «деякі російські війська відводяться від нашого кордону, деякі навпаки – підтягуються».

Натомість «Телеканал новин «24» інформує сьогодні, 31 березня, що хоч російських військових на східних кордонах України впродовх вихідних дещо поменшало, однак їхня чисельність, за оцінками експертів, досі залишається високою. Однак колишній начальник Генерального штабу Збройних Сил України Анатолій Лопата запевняє, що кількість українських військових у східних регіонах дорівнює чисельності російських сил на кордоні.

Натомість експерти, визнаючи, що в українських вояків озброєння в рази поступається російському, вважають, що агресію зупинити цілком реально.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів