Російські солдати вмирають за Путіна і його друзів-мільярдерів

11:17 29 серпня 2014 р.

Фото до новини

До воїнів Збройних сил Росії сьогодні звернувся Борис Нємцов, політик, співголова РПР-ПАРНАС, член руху «Солідарність».

Це зверення сьогодні опублікував сайт радіостанції "Ехо Москви". Подаємо його повний текст: «У будь-який момент вас можуть послати (а деяких вже відправили) воювати з Україною. Путін, як Верховний головнокомандувач, добре знає, що участь збройних сил у бойових діях на сході України незаконна. У нього немає мандата на війну, немає дозволу Ради Федерації на застосування ЗС за кордоном.

Саме тому ви воюєте без відзнак, на бойових машинах зафарбовані ваші розпізнавальні знаки.
Саме тому він бреше, що ви заблукали, опинившись в Луганській і Донецькій областях. Саме тому ваших товаришів з 76 дивізії ВДВ Лєоніда Кічаткіна і Алєксандра Осіпова таємно ховають на Псковському кладовищі, а їхніх родичів лякають, що якщо вони розкажуть правду, то залишаться без допомог.

Саме тому, що ваша участь у війні незаконна, ви і ваші родичі безправні.
Путін і командири від вас відречуться будь-якої секунди, скажуть, що вони вас на війну не посилали, а родичі ніколи не знайдуть правди, якщо з вами щось трапиться.

Ви давали присягу захищати Батьківщину від ворогів, а не воювати з братнім, православним українським народом.
Війна з Україною – злочин, у якого немає терміну давності. Ця війна на руку ворогам Росії. Це не ваша війна. Це не наша війна. Це війна Путіна за свою владу і гроші. Це війна його друзів-мільярдерів Ротенберга, Тимченка, Якуніна за їхнє збагачення.

Пам'ятайте, ви воюєте і вмираєте за них, а не за Росію».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів