Російські окупанти запланували розвідки боєм і демонстративний удар у напрямку Красногорівки

14:42 14 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Informnapalm.org

Про це йдеться в перехоплених розмовах рашистів.

На сайті «Іnformnapalm.org» опубліковано сьогодні, 14 вересня, такі «Плани російських терористів на найближчі дні»:

«Загадковий користувач «Zello», який ховається під ніком «GruBat1», в черговий раз розповів нам про плани Терористичної Федерації. На цей раз інформація була опублікована на каналі «Євромайдан Одеса». 

Зі записом передачі можна ознайомитися тут: http://zello.com/shared/a5JU. Як і раніше, інформація з усіх минулих передач була визнана досить достовірною. 

Стенограма запису

Групі «Південь» провести розвідзаходи по директрисі Комінтерново-Македонівка в термін до 13.09. Виділити одну бригаду для дій в напрямку Андріївка-Хлібодарівка, надати танкову роту, допоміжні удари в напрямку Вугледар-Докучаєвськ.

Групі «Захід» провести демонстративний удар в напрямку Красногорівки, оволодіти районом аеропорту в термін до 15.09, продовжити наступ в напрямку Первомайське-Водяне. Бути готовими до блокади траси М04 на відрізку Донецьк-Горлівка.. 

Групі «Північ» провести розвідзаходи в районах Світлодарськ-Чорнухине в термін до 13.09. Непокоючим вогнем заборонити розміщення на місці нових БТГ противника. 

Наказую виділити з резерву дві танкові роти, додатково підсилити козаків у районі Фащівка-Вергулівка кадровими підрозділами в термін до 13.09. Провести розвідзаходи в напрямку на Попасну не пізніше 13.09.

Групам спеціального призначення провести розвідзаходи по директрисі Золоте-Гірське не пізніше 13.09.

Групі «Восток» провести розвідпідготовку в районах Станиця Луганська – Весела Гора не пізніше 13.09. Бути готовим ліквідувати плацдарми противника на правому березі Сіверського Дінця.

Тилу визначити потреби в ПММ, привести в готовність польові шпиталі в термін до 14.09. Службі контррозвідки заборонити морально-побутове розкладання військ, у разі необхідності дозволяю застосовувати крайні заходи.

Службі КЕЧ підготувати розміщення прибуваючих фахівців. Наполягаємо на приготуванні маскувальних заходів на основних магістралях.

Зокрема, збільшіть кількість цивільних осіб, які перетинають державний кордон уночі. Підрозділам на марші необхідно враховувати зміни».

Про це повідомляється в неділю на сайті «Іnformnapalm.org».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів