Російські окупанти штурмують українські кораблі (відео)

17:35 24 березня 2014 р.

«Костянтин Ольшанський»

«Костянтин Ольшанський»
Фото: Oleksii Tamrazov/pravda.com.ua

Про це повідомили в понеділок капітан десантного судна «Костянтин Ольшанський» Дмитро Коваленко й старший матрос тральника «Черкаси» Олександр Гутник.


Відео: ТСН.ua

Дмитро Коваленко щойно поінфрмував «Українську правду»: «На нас пішли». Натомість керівник медіа-центру Міноборони України в Криму Владислава Селезньова повідомив: «Ольшанський пустив дві димових завіси».

Своєю чергою, старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини тральника «Черкаси» – старший матрос Олександр Гутник – розповів «Українській правді, що станом на 17:22 у понеділок його корабель вже був у диму й до нього підійшов баркас.

Своєю чергою, матрос «Костянтина Ольшанського» Сергій Єдков повідомив «5 каналу» в понеділок, що на ньому продовжують тримати оборону 20 членів екіпажу, й додав, що декількох моряків, які зажадали зійти на берег, вчора із судна забрали човном.

Натомість решта матросів та офіцерів заявили, що російським окупантам не здадуться і захищатимуться до останнього. Батько одного з моряків, який залишився на «Ольшанському», цілком підтримує рішення сина. Щодня він передає на судно їжу і встановлює на пагорбі національний прапор України, щоби висловити солідарність з командою корабля.

Старший мінер артилерійської мінно-торпедної бойової частини корабля «Черкаси», старший матрос Олександр Гутник, підтвердив «Українській правді» цю інформацію, повідомивши:повідомив: «Близько 14:40 до корабля Костянтин Ольшанський підійшла шлюпки і буксир РФ і з борта спустилась більшість екіпажу, вони пішли на причал. Решта будуть стояти за Україну. Це офіцери і кілька мотористів. Але цього замало для відбивання атак, немає швартової команди».

Капітан корабля «Костянтин Ольшанський» Дмитро Коваленко підтвердив, що на йогона борту залишилися 20 людей, але запевнив, що вони мають намір стояти до кінця.

А ось так сьогодні російські окупанти захоплювали тральник «Генічеськ»:

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів