Російські окупанти перекидають у Криму військову техніку до адміністративного кордону з Україною (відео)

08:12 26 квітня 2015 р.

Фото до новини


Фото: argumentua.com

Колону російської військової техніки, помічену на виїзді з Феодосії й Владиславівки, пізніше з-ауважили під Джанкоєм: машини рухалися в бік адміністративного кордону з Україною.

Інтернет-видання «iPress.ua» повідомило наприкінці 25 квітня:

У Криму окупанти перекидають техніку до адміністративного кордону з Україною. Очевидці повідомили про чергові військові вантажівки і БТРи. По дорозі російська військова техніка постійно ламалася, і колона сильно розтягнулася.

Зокрема, як повідомляє «Громадське радіо», колона військової техніки була помічена 23 квітня на виїзді з Феодосії і Владиславівки. Пізніше ту ж колону помітили під Джанкоєм: машини рухалися в бік адміністративного кордону з Україною.

У колоні були помічені військові вантажівки і БТРи. Як наголошується в повідомленні, по дорозі російська військова техніка постійно ламалася, і колона сильно розтягнулася.

Нагадаємо, 23 квітня Російська Федерація відправила  черговий конвой «гуманітарної допомоги» на Донбас, машини якого вже прибули на кордон з Україною. Нагадаємо, що напередодні речник МЗС повідомляв про те, що РФ не дотримується жодного пункту Мінських угод.

Нагадаємо, 26 березня дві автоколони 22-го російського конвою «гуманітарної допомоги» для Донбасу перетнули кордон з Україною і попрямували  до місць розвантаження в Донецькій і Луганській областях. 21-й гумконвой у складі 13 вантажівок потрапив у аварію на Донбасі 23 березня. 20-й гумконвой прибув до України 19 березня».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів