Російські окупанти обстріляли українських силовиків біля 25-ти населених пунктів та в аеропорту Донецька (відео)

10:34 21 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «BBC Україна»

Про це повідомляється в сьогоднішньому оперативному зведенні прес-центру АТО.


Відео: Військове телебачення України

У сьогоднішньому оперативному зведенні прес-центру АТО повідомляються такі новини зі зони бойових дій:

«Ситуація в районі проведення АТО залишається напруженою. Попри режим тимчасового припинення вогню, незаконні збройні формування продовжують обстрілювати позиції сил антитерористичної операції. 

Артилерійських та мінометних обстрілів, а також обстрілів з використанням ракетних систем залпового вогню БМ-21 Град зазнали блокпости та опорні пункти сил АТО, розташовані в районі Макарового Луганської області. Також терористи обстріляли позиції поблизу населених пунктів Піски, Мар’їнка, Красногорівка, Авдіївка, Миколаївка, Гостра Могила, Рідкодуб, Центральний, Золоте, Розсипне, Степове, Сміливе, Дебальцеве, Гірське, Фрунзе, Чернухіно, Покровське, Орлово-Іванівка, Водяне, Шевченко, Приовражне, Калинівка, Мирний, Нижня Кринка Донецької області. Здійснено вогневий нальот на аеропорт Донецька.

Українські військовослужбовці здійснюють вогневі ураження по противнику лише з метою нейтралізації його вогневих точок. Протягом доби знищено до 40 бойовиків, одна реактивна система залпового вогню БМ-21 Град та дві гармати.

Сили АТО здійснюють ізоляцію кризових районів шляхом несення служби на блокпостах, опорних та спостережних пунктах, зокрема й у районі Маріуполя. Наші військові неухильно дотримуються режиму тимчасового припинення вогню та приступили до реалізації мінських угод задля встановлення миру на Донбасі».

Про це повідомляється на сторінці прес-центру АТО в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів