Російські окупанти готують наступ на Донбасі, – «ІС» (відео)

17:27 17 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «РИА Новости»

Такі оперативні дані спільноти «Інформаційний Спротив» повідомив у середу її координатор Дмитро Тимчук.


Відео: 5 канал

«Російські війська і бойовики самопроголошених «ДНР» і «ЛНР» готуються до наступу», – повідомив сьогодні, 17 вересня, на прес-конференції координатор групи спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук. Він також розповів, що, за даними його джерел, бойовики вже здійснюють моніторинг можливостей машинобудівних підприємств на підконтрольній їм території. 

Оrрім того, Тимчук не виключає, що вони почали підготовку до ведення бойових дій у зимовий період. «Ті дії, до яких вдаються у лавах російської терористичної армії, вказують, що супротивник не налаштований на мирне врегулювання, а навпаки – готується до наступу», – зазначив він, а його повідомлення передає в середу «Телевізійна служба новин» каналу «1+1». Своєю чергою, інформаційна агенція УНІАН цитує сьогодні, 17 вересня:

«На сьогодні Україна не має ресурсів, щоб ефективно протистояти збройним силам Російської Федерації, і тому перемир'я треба використати для укріплення позицій навколо районів Луганської і Донецької областей, які отримали особливий статус. 

Як передає кореспондент УНІАН, про це на прес-конференції заявив керівник Центру військово-політичних досліджень, координатор політичної сили «Народний фронт» Дмитро Тимчук.

Він зазначив, що, незважаючи на домовленості про перемир'я, бойові дії в зоні АТО не припинилися, а це означає, що Росія готується до наступу, використовуючи домовленість про перемир'я. За словами Тимчука, згідно з даними розвідки, на територіях Донбасу, підконтрольних терористам, у даний час фахівці з Росії вивчають, які виробничі потужності можна задіяти для ремонту бронетехніки. Тимчук вважає, що Україні зараз необхідно зосередитись на створенні глибокоешелонованої оборони для того, щоб запобігти наступу російських військ на вільні від терористів території».

Про це повідомляє в середу УНІАН.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів