Російські окупанти Донбасу обстрілюють не лише позиції українських військових, а й своїх диверсантів (відео)

10:30 15 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Як повідомив у понеділок координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук, місцевих бойовиків у загальній чисельності російсько-терористичних військ на Донбасі – лише 30%, а в деяких районах Луганщини – до 40%.


Відео: Espreso.tv

Координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук повідомив у понеділок такі оперативні дані:

«За минулі вихідні в зоні бойових дій на Донбасі зберігалася напружена ситуація. 

Не припинялися обстріли позицій і блокпостів українських підрозділів із боку російсько-терористичних військ.

Загалом упродовж 13-14 вересня зафіксовано не менше 40 обстрілів. Найбільша активність бойовиків і російських військ відзначена в районах Донецька, Луганська, Дебальцевого, Попасної.

Напружена ситуація зберігається в районі н.п. Маріуполь. Російсько-терористичні війська ведуть обстріли не тільки позицій українських військ, а й цивільних об'єктів, у першу чергу будинків мирних жителів.

Також відзначаються випадки «дружнього вогню» між формуваннями бойовиків і регулярними підрозділами армії РФ. Зокрема, в районі Дебальцево артилерією терористів обстріляна диверсійно-розвідувальна група російських військ.

Зафіксовані й перестрілки між групами місцевих терористів, в тому числі із застосуванням артилерії. За нашими даними, ці інциденти викликані низьким рівнем взаємодії між формуваннями бойовиків, а також між керівництвом «ЛНР» і «ДНР» і російським командуванням»

Відзначається зниження частини місцевих бойовиків у загальній чисельності російсько-терористичних військ на Донбасі. Сьогодні ця частка становить 30%, у деяких районах Луганської області – до 40%».

Дмитро Тимчук повідомив це сьогодні, 15 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів