Російські літаки відпрацьовували авіаудари по Україні

16:36 28 жовтня 2016 р.

Представник Головного управління розвідки Міноборони Вадим Скібіцький повідомив у п’ятницю, що сьогодні, 26 жовтня, російські бойові літаки у повітряному просторі Білорусі відпрацьовували умовне нанесення масованих авіаційних ударів по стратегічних об'єктах на території України.

За словами представника Головного управління розвідки Міноборони Вадима Скібіцького, 26 жовтня, використовуючи зобов'язання республіки Білорусь у рамках союзницької держави, російськими бойовими літаками у повітряному просторі Білорусі відпрацьовано питання умовного нанесення масованих авіаційних ударів по стратегічних об'єктах на території України. Він також розповів, що на виконання зазначених завдань уздовж державного кордону у повітряному просторі Білорусі було помічено літак дальнього радіолокаційного виявлення і наведення А-52У, який здійснював контроль повітряного простору у північно-західній частині України та наведення винищувальної авіації. 

За словами Вадима Скібіцького, стратегічний бомбардувальник Ту-160 та два дальні бомбардувальники Ту-22М3 повітряно-космічних сил Росії виконували польоти вздовж державного кордону України та умовно здійснювали пуски ракет». Представник Головного управління розвідки Міноборони уточнив, що два фронтові бомбардувальники Су-34 відпрацьовували нанесення ракетно-бомбових ударів», - каже Скібіцький.

За його словами, аналогічне навчання минулого року Росія проводила в повітряному просторі Білорусі. Тоді основний удар був спрямований на країни Балтії.

Про це повідомили сьогодні, 28 жовтня, на телеканалі «Espreso».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів