Російські десантники не виконують домовленості щодо пропуску оточених українських бійців до інших сил АТО

10:47 30 серпня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з facebook.com/teroboronaDonbass/posts/1490886147817899

Комбат «Донбасу» Семен Семенченко повідомив у суботу: «Військова частина, яка оточила хлопців під Червонопільским, нічого не знає про домовленості й дала ще дві години на здачу».

Командир Добровольчого батальйону територіальної оборони Донецької області «Донбас» Семен Семенченко повідомив сьогодні, 30 серпня:

«Прибули в точку. Ситуація наступна: три котли оточення. Новокатеринівка, Старобешеве і Червонопільське.

В останньому селі – «Донбас» і залишки тих частин, які не здалися. Підбадьорюємо хлопців по телефону.

Списки вдалося почати складати тільки зараз, всю ніч не було зв'язку. Де командувач угрупування і всі комбати – наразі невідомо.

Виникла проблема, яку сподіваємося швидко вирішити. Військова частина, яка оточила хлопців під Червонопільским, нічого не знає про домовленості й дала ще дві години на здачу.

Сподіваюся, що це просто повільні шестерінки військової бюрократичної машини. Проінформував Президента, командувача Нацгвардією.

Змушені вступити в контакт з розвідротою ПДВ РФ з метою відтягнути термін ультиматуму, щоб могла встигнути пройти команда».

Семен Семенченко повідомив це сьогодні, 30 серпня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook».

Як інформував «Щоденний Львів», російські окупанти погрожували батальйону «Донбас» знищенням «Градами», в оточення потрапили приблизно 50 українських бійців, комбат «Донбасу» Семен Семенченко вів переговори з російськими десантниками щодо оточених українських бійців і запевняв: «Донбас» не здався, не здалися також 10 бійців з «Криворіжжя» й 23 з «Кривбасу», оточені бійці батальйону «Донбас» тримали оборону на шматку землі 450х150 метрів, Президент України повідомив про домовленість щодо пропуску оточених українських бійців до основних сил АТО – про це повідомив уночі 30 серпня комбат «Донбасу» Семен Семенченко з посиланням на Президента Петра Порошенка.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів