Роман Ілик назвав прізвища суддів, якими має зайнятися Генпрокуратура

12:04 27 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

Допоки судді будуть руйнувати Україну зсередини – буде складно зупинити війну та знищити «ракову пухлину» корупції, що розповзлася країною. На цьому під час виступу з трибуни ВРУ 25 липня наголосив народний депутат України Роман Ілик.

Про це інформує прес-службанардепа.

Парламентар зіставив події, які відбуваються сьогодні в країні. Тримаючи в руках фото дітей, які загинули в «Боїнгу» від рук терористів, Роман Ілик розповів про відкритий лист австралійської сім’ї – батьків дітей – до України. У листі йдеться, що немає ненависті сильнішої за любов до своїх дітей. «Як батько трьох дітей я пробую уявити що відчувають ці батьки.. Намагаюсь уявити що відчувають батьки наших новітніх героїв, які зараз на Сході і кладуть там свої життя. Що відчувають батьки Ігоря Бориса з Дрогобича, Мар’яна Дишла зі Стебника, яких рідним цими днями довелося поховати… Уявіть що переживають зараз їх сім’ї, близькі, друзі… І в той час, коли гинуть новітні герої на Сході, на місцях свої «справи» в стилі режиму Януковича вершать «герої» в мантіях.»

Назвавши низку прізвищ суддів та чиновників, які ухвалюють рішення всупереч потребам та вимогам простих українців, всупереч чинному законодавству, здоровому глузду і голосу совісті, парламентар оголосив свій запит до Вищої ради юстиції та Генеральної прокуратури України щодо розслідування діяльності суддів Львівського апеляційного суду Кухтея, Яворського, Клюп - щодо земельних питань у Стебнику, Курилець і Кочмар  - які поновили на посаді екс-секретаря Дрогобицької міської ради Т.Метика, проти якого виступив дрогобицький Майдан, Вищого господарського суду Плюшки, Дунаєвської, Самусенко  - які дозволили приватизацію книгарні у м.Дрогобич (що заборонено законом), а також щодо діяльності дирекції фонду гарантування вкладів фізичних осіб - відносно бездіяльності в питання повернення коштів вкладникам та клієнтам ПАТ «Комерційний банк «Даніель».


Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів