РНБОУ стверджує, що ворог контролює лише частину Вуглегірська

14:10 1 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: 24tv.ua

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий стверджував у неділю в ході брифінгу: «Частина Вуглегірська контролюється бойовиками. Детальнішу інформацію, де знаходяться сили АТО, не можу сказати».

Заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий стверджував сьогодні, 1 лютого, в ході брифінгу: «Частина Вуглегірська контролюється бойовиками. Детальнішу інформацію, де знаходяться сили АТО, не можу сказати».

Телеканал «112 Україна», який передає це повідомлення, також додає: «Раніше в прес-службі полку «Азов» заявили, що українські військові з важкими боями покинули місто Вуглегірськ. Додамо, раніше вчора, 31 січня, в Міноборони заявили, що Вуглегірськ частково контролюється бойовиками, в місті йдуть вуличні бої. При цьому у відомстві підкреслили, що Дебальцеве знаходиться під контролем українських військовослужбовців».

Своєю чергою, інформаційна агенція «УНН» додає, що заступник керівника Інформаційно-аналітичного центру РНБО Ради національної безпеки і оборони Володимир Польовий повідомив також сьогодні, 1 лютого, в ході брифінгу:

«Місто Вуглегірськ перебуває на правому фланзі позицій наших військових якраз в районі Дебальцевького виступу, там вже протягом останнього тижня йдуть важкі бої, частина міста Вуглегірськ насправді контроюється бойовиками. І лінія фронту практично проходить по околицях або через це місто».

Як інформував «Щоденний Львів», батальйон спеціального призначення «Азов» передав 31 січня: «За повідомленням оборонців міста Дебальцеве: Наші війська з тяжкими боями залишили Вуглегірськ. Ті сили, що були оточені, деблоковані. Однак за цей населений пункт бої продовжуються», а сьогодні, 1 лютого, «Азов» повідомив: «Українські сили після артпідготовки спробували зайти до Вуглегірська, однак ворог вчинив неабиякий спротив і зірвав ці плани. За неофіційною інформацією, чотири українські танки були підбиті. Підрозділи ЗСУ та Нацгвардії відійшли з Вуглегірська. Наразі місто фактично зайняте ворожими силами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів