РНБО підтвердила відведення українських підрозділів від Жданівки

14:48 21 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: АFР

Керівник Інформаційно-аналітичного відділу Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив у неділю: «З метою вирівняти лінію, яка зараз контролюється українськими військовими, було прийнято рішення про передислокацію наших підрозділів на нові позиції і їх зміцнення для подальшого контролю обстановки».

«Сили антитерористичної операції відійшли зs Жданівки, Розовки та Юнокомунарівська (Донецька область)», –  заявив сьогодні, 20 вересня, керівник Інформаційно-аналітичного відділу Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко.

«З метою вирівняти лінію, яка зараз контролюється українськими військовими, було прийнято рішення про передислокацію наших підрозділів на нові позиції і їх зміцнення для подальшого контролю обстановки», – зазначив Лисенко.

За його словами, дані заходи були прийняті також і для того, щоб уникнути можливого оточення українських військ у цих населених пунктах. Щодо можливого відходу сил АТО з аеропорту Донецька Лисенко зазначив, що дане питання буде розглянуто після повного припинення вогню.

Його повідомлення передає в неділю інформаційна агенція «РБК-Україна». Як інформував «Щоденний Львів», інтернет-видання «LB.ua» повідомило в суботу з посиланням на військових із 25-ї бригади, що українські силовики відступили від Вуглегірська й Жданівки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів