Результати голосування щодо «Львів’янина року» анульовані, – ЛМР

16:00 10 квітня 2018 р.

Фото до новини


Фото: city-adm.lviv.ua

У міськраді пояснили: «Голосування за нагородження почесними відзнаками міста анульовано через спробу фальсифікації результатів».

У прес-службі Львівської міськради розповіли сьогодні, 10 квітня: «Як повідомили в ЛКП «Міський центр інформаційних технологій», у зв'язку з виявленням спроби застосування спеціалізованого програмного забезпечення з метою фальсифікації результатів голосування за кандидатури для нагородження почесними відзнаками територіальної громади міста Львова, сервіс тимчасово недоступний. Усі результати голосування будуть анульовані, а нове голосування розпочнеться сьогодні, 10 квітня, о 16.00».

У міськраді також нагадали: «Львівська міська рада оголосила голосування за кандидатури для нагородження почесними відзнаками територіальної громади Львова. Мешканці міста мають можливість віддати свій голос за певну кандидатуру у званні «Львів’янин року», «Почесний громадянин міста», «Шляхетна львівська родина». Голосування триватиме на сайті міської ради www.city-adm.lviv.ua до 14 квітня».

«5 травня, у День Львова, відбудеться урочиста сесія, під час якої оголосять «Львів’янина року», «Почесного громадянина міста», «Шляхетну львівську родину».
Проголосувати за «Львів’янина року», «Почесного громадянина міста», «Шляхетну львівську родину» можна за посиланням http://city-adm.lviv.ua/lmr/awards», – поінформували також у прес-службі Львівської міськради.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів