«Регіонали» не хочуть голосувати за жоден зі зареєстрованих законопроектів про лікування Тимошенко

18:36 5 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: dt.ua

Натомість розглядали на раді своєї парламентської фракції варіант непідписання угоди про асоціацію на саміті у Вільнюсі.

Про це повідомляє сьогодні, 5 листопада, радіо «Голос Столиці». За його інформацією, голова парламентської фракції «Партії регіонів» Олександр Єфремов заявив на брифінгу, що жоден законопроект, пов'язаний із звільненням екс-прем'єра Юлії Тимошенко та її лікуванням за кордоном, не має достатніх перспектив для прийняття, тому депутатам доведеться створити робочу групу для напрацювання узгодженого документа.

«Є кілька законопроектів, але, як я бачу, все одно ми будемо змушені створити робочу групу, тому що жоден з проектів не має достатніх перспектив для того, щоб за нього проголосувати», – сказав також Єфремов.

За його словами, позиція фракції «Партії регіонів» щодо законопроекту депутата Анжеліки Лабунської, який був підтриманий місією Європарламенту, залишається незмінною. «У тому форматі, в якому цей законопроект прописаний, він не витримує критики. Наша фракція за нього голосувати не буде», – додав депутат.

У той же час, на його думку, якщо парламент не встигне схвалити законопроект, що дозволяє відправити Тимошенко на лікування за кордон, то це не вплине на остаточне рішення Євросоюзу щодо підписання Угоди про асоціацію.

«Але якщо 18 листопада зберуться представники Європейського союзу і не дадуть сигнал Україні з приводу можливостей підписання, то у нас виникає багато питань у зв'язку з подальшим підписанням документа, і ці питання розглядалися сьогодні у нас на раді фракції», – додав Єфремов.

Більше – в публікації радіо «Голос Столиці» під заголовком «Законопроект про лікування Тимошенко: а віз і нині там».

Як повідомляв «Щоденний Львів», законопроекти про лікування ув’язнених заплановано розглянути у Верховній Раді в четвер, однак уже вчора «регіонали» дали зрозуміти, що не хочуть випускати Тимошенко за кордон, а в Адміністрації Президента допускають зрив домовленостей з ЄС.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів