Реформа міліції: столичну міліцію очолить 35-річний заступник комбата

12:20 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Міліцію Київської області очолить заступник командира батальйону «Азов», підполковника міліції Вадим Троян.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив радник глави МВС Антон Геращенко,

«Щойно Міністр МВС Арсен Аваков під час урочистих зборів з приводу нагородження міліціонерів, які брали участь в АТО, заявив, що він призначив сьогодні зранку 35 річного заступника командира батальйону "Азов" підполковника міліції Вадима Трояна начальником міліції Київської області!», - повідомив Геращенко.

«Вадим прийшов добровольцем батальйон "Азов" в травні місяці і разом з Андрієм Білецьким та командою азовців звільняв Маріуполь від терористів, брав участь у Іловайскій операції, захищав Маріуполь від наступу российско- фашистських загарбників з автоматом в руках! Задум - призначати на керівні пости добровольців прийшли в міліцію за покликом серця і души», - додав він. 

«Я особисто знаю Вадима, і можу сказати, що це справді революційне призначення. Тепер міліція Київської області стане прикладом для всієї іншої України! Ми впровадимо всі самі передові підходи до реформи МВС у Київській області. І я, і тепер уже народний депутат Андрій Білецький і вся команда "Азову" допомагатиме Вадиму навести порядок і реформувати міліцію в Київській області"-, написав Антон Геращенко.

Нагадаємо, що попередній очільник київської міліції Ярослав Голомша був звільнений згідно із законом про люстрацію.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів