Референдум щодо домовленостей із РФ не буде мати законодавчої ініціативи, – Президент

17:40 23 травня 2019 р.

Фото до новини


Фото: president.gov.ua

Президент України Володимир Зеленський заявив під час зустрічі з громадськими активістами, яка відбулася в Адміністрації Глави держави: «Винесення питання про укладення мирних домовленостей із Росією на референдум не має законодавчої ініціативи – це спосіб з’ясувати думку суспільства».

Про це повідомили в четвер, 23 травня, в прес-службі Президента України, де також розповіли: «Серед учасників зустрічі були волонтери, колишні військові».
Володимир Зеленський пояснив їм: «Ми повинні чути кожну людину. Це не законодавчий референдум, а інформаційний – громадяни, що ви думаєте. Це нормальна розмова з людьми».

«Президент наголосив, що прагне відкритості в обговоренні важливих для країни питань і не хоче ухвалювати рішення за зачиненими дверима, як це робилося раніше. Учасники зустрічі погодилися, що доцільно назвати це не референдумом, а опитуванням і діалогом з суспільством. Зі свого боку активісти запропонували, щоб зустрічі Глави держави з представниками громадськості відбувалися на постійній основі», – поінформували також у прес-службі Президента України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів