Рашисти поміняли на своїх танках оптимістичні гасла «На Львів» на скромніші – «На Маріуполь»

19:05 20 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: скріншот з «YouTube»

В Інформаційно-аналітичному центрі Ради національної безпеки і оборони України повідомили в понеділок, що терористи залякують мирне населення Маріупольського району Донеччини.

В Інформаційно-аналітичного центрі Ради національної безпеки і оборони розповіли сьогодні, 20 жовтня, в повідомленні «Терористи вдаються до демонстративних провокацій під Маріуполем»:

«У Маріупольському районі Донецької області з метою залякування мирного населення та поширення панічних настроїв серед мешканців непідконтрольних бойовикам населених пунктів, терористи вдаються до чергових провокацій. Зокрема, вони здійснюють клейміння тих самих танків, на яких раніше було написано «На Київ» та «На Львів», написами «На Маріуполь». Єдиний результат від подібних написів – це вантажівки із грузом 200 з маркуванням «На Москву».

Ситуація у місті залишається спокійною та повністю контрольованою. Українські військовослужбовці продовжують нести службу на блок-постах та надійно захищати мешканців Донбасу від дій проросійських терористичних угруповань.

Нагадаємо, що з 19 жовтня співробітники міського управління міліції приступили до цілодобового чергування на внутрішніх блокпостах 3-й лінії оборони міста. Блокпости розташовані на магістралях в межах міста. На блокпостах проводиться перевірка документів і огляд машин.

До того ж, враховуючи спокійну ситуацію в місті, гаряча лінія штабу оборони Маріуполя переходить з режиму цілодобової роботи в режим роботи з 8:00 до 20:00. Нагадаємо телефони гарячої лінії: 33-33-13; 097 441 42 87; 093 767 66 50; 095 149 97 61.

У цей же час, Управління Верховного Комісара ООН у справах біженців проводить ремонт приміщення школи № 39 Маріуполя для розміщення переселенців у зимовий період. Закуплено і вже роздано 6 тис. ковдр, планується закупівля ще 24 тис. ковдр. 

Також закуплено 2000 комплектів одягу для школярів та дітей молодшої групи з числа вимушених переселенців Маріуполя. Наразі закупівля продовжується для школярів усього регіону.

Для відновлення житла на півночі регіону вже відправлено необхідні будівельні матеріали. Міжвідомчий штаб ДСНС проводить розподіл 270 тонн продуктів першої необхідності».

Про це повідомляється в понеділок на сайті Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони України.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів