Рашисти відступили вже з четвертого за останні дні села на півдні Донеччини, – ЗМІ

21:55 20 листопада 2014 р.

Фото до новини


Фото: pslava.info

Жителі села Жовтневе під Маріуполем повідомили в четвер місцевому виданню, що вранці 20 листопада бойовики «ДНР» забралися геть із їхнього населеного пункту.

Сьогодні, 20 листопада, вранці в районі села Жовтневе під Маріуполем, яке бойовики терористичного угруповання «Донецька народна республіка» захопили у вересні, бачили відведення техніки й живої сили «ДНР». Про це, як передає в четвер сайт міста Маріуполя «0629.com.ua», йому повідомили місцеві жителі.

За їхніми словами, колона техніки й військових попрямувала зі Жовтневого вбік Новоазовського району. За інформацією цього ж видання, кількома днями раніше бойовики забралися геть і з трьох сусідніх з цим населеним пунктом сіл Новоазовського району – Заїченка, Комінтернового й Саханки.

Про це інформує в четвер сайт міста Маріуполя «0629.com.ua». Як передавав «Щоденний Львів», у сьогоднішніх «Зведених даних» Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони повідомлялося: «Поблизу н.п. Новоазовськ фіксується збільшення чисельності бойовиків. Водночас між бойовиками загострюються внутрішні конфлікти. Зокрема, біля н.п. Саханка сталася перестрілка між бойовиками, після якої частина бойовиків відійшли в напрямку н.п. Безіменне». Тож не виключено, що в результаті таких перестрілок рашисти зазнали настільки  відчутних втрат, що визнали непереконливим своє перебування в тих селах, з яких забралися геть.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів