Рашисти нищать БТРи й бронежилети українських силовиків бронебійними набоями (відео)

16:50 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: transkarpatia.net

У Збройних Силах запевняють, що все ще працюють над розробкою міцніших бронежилетів та систем захисту для військової техніки.


Відео: «Телеканал новин «24»

Терористи на Донбасі використовують набої підвищеної бронебійності. Вони легко пробивають бронежилети найвищого класу, що є у наших військових, а інколи – навіть найсучасніші броньовані БТРи.

Про це розповідають самі військові на передовій. Те, що бронебійна зброя привезена саме з Росії, підтверджують і в Укроборонпромі.

За словами представника держконцерну, в Україні така зброя не виготовляється. У збройних силах запевняють, – зараз працюють над розробкою міцніших бронежилетів та систем захисту для військової техніки.

Та поки генерали думають про те, як захисти військових від нового озброєння сепаратистів, українські солдати гинуть на передовій через неякісні бронежилети. Кажуть – захист абсолютно не пристосований до ведення бою.

Повідомляючи про це сьогодні, 23 жовтня, «Телеканал новин «24» додає: «В зону АТО поставлено майже 27 тисяч комплектів бронежилетів. 17 тисяч з них, за даними ГПУ, не відповідають заявленому четвертому класу захисту».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів