Рашисти підганяють «Гради» до наших позицій, розгортають, і луплять по житлових кварталах, – військовий експерт

21:44 29 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: «BBC Україна»

Повідомляючи про це в понеділок, керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук також констатує: «Для російської пропаганди – всі можливі послуги. Включаючи найкривавіші – а вони особливо подобаються Кремлю».

Керівник Центру військово-політичних досліджень і координатор спільноти військових експертів «Інформаційний Спротив» Дмитро Тимчук зокрема повідомив сьогодні, 29 вересня:

У повний ріст триває кривава «боротьба за мир» на Донбасі. За останні три години (з 18.00 до 21.00 29-го вересня) ми зафіксували 11 обстрілів позицій українських військ російсько-терористичними військами. 

Бойовики, які й раніше не відрізнялися адекватністю, дійшли до меж цинізму. Сьогодні ми зафіксували декілька випадків, які на голову «не налазять».

Користуючись тим, що українські війська відкривають вогонь у відповідь лише під час штурмів, вони підганяють РСЗВ «Град» поближче до наших позицій, розгортають, і луплять по житлових кварталах. Спробуй доведи, що це не українці знищують мирних жителів. 

Для російської пропаганди – всі можливі послуги. Включаючи найкривавіші – а вони особливо подобаються Кремлю. 

Дмитро Тимчук написав це сьогодні, 29 вересня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook» і на сайті спільноти «Інформаційний Спротив».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів