Рашисти намалювали в Суходільську на своїх БТРі й «Граді» позначки української армії, – РНБОУ (відео)

13:54 23 жовтня 2014 р.

Рашисти вже не вперше прикриваються українською символікою

Рашисти вже не вперше прикриваються українською символікою
Фото: lb.ua

Керівник Інформаційно-аналітичного центру Ради національної безпеки і оборони Андрій Лисенко повідомив також у четвер, що в Луганську бойовики планують використовувати шеврони з українською символікою.


Відео: Espreso.TV

До дня парламентських виборів в Україні 26 жовтня терористи готують низку провокацій з використанням української символіки. Про це сьогодні на брифінгу заявив керівник інформаційно-аналітичного центру РНБО Андрій Лисенко.

«Терористи  готуються до низки провокацій на Донбасі, зокрема, обстріли  житлових кварталів з метою дискредитації  підрозділів АТО», – попередив Лисенко.

Він також повідомив, що на околиці міста Суходільськ Луганської області було виявлено скупчення військової техніки терористів, а саме один БТР, один «Град» на базі «КРАЗу», на якому білою фарбою нанесені дві лінії, які зазначають приналежність до ЗСУ. Крім того, за його словами, у Луганську бойовики планують використовувати шеврони з українською символікою.

«Ми просило мешканців у найближчі дні бути особливо пильними і намагатися розрізняти, де є справжні українські військові, а де бойовики під виглядом українських військових», – закликав Керівник ІАЦ РНБО, повідомлення якого передає сьогодні, 23 жовтня, кореспондент телеканалу «Еспресо.TV».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів