Радник керівника МВС обіцяє знищувати з повітря вантажівки з російськими терористами

12:12 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: facebook.com/igor.savchuk/photos

Про це Антон Геращенко заявив у четвер в інтерв'ю російському каналу «Дождь».

Агенція УНІАН інформує сьогодні, 5 червня, в повідомленні «Радник Авакова обіцяє знищувати з повітря машини бойовиків, що прориваються в Україн»:

«Групи машин з бойовиками і зброєю, які перетинатимуть кордон з боку Росії, будуть знищуватися з повітря. Про це заявив радник глави МВС України Антон Геращенко в інтерв'ю російському каналу «Дождь», коментуючи плани щодо припинення контрабанди зброї та бойовиків з Росії.

«Я думаю, протягом найближчих кількох тижнів вже таких ситуацій (з масовим переходом озброєними бойовиками кордону. – Ред.) не буде. Крім того, можу сказати, що групи приготованих машин будуть знищуватися з повітря, якщо вони будуть перетинати українську територію», – сказав Геращенко. 

Також він назвав дві причини, чому раніше бойовиків не могли зупинити. Так, за словами Геращенка, кордон Росії та України фактично не був встановлений – «не встановлені стовпи з колючим дротом, у нас не встановлені інші споруди, які б перешкоджали переходу».

Крім того, бойовиків через кордон переводять гроші, вважає радник міністра. «Згадайте, коли в 95-му році Шаміль Басаєв добув до Будьоновська. Тоді він чесно сказав, що міг би доїхати і до Москви, але гроші закінчилися. Тому були випадки продажності з боку співробітників правоохоронних органів. Ми з цим боремося. Це непростий процес, але все одно ми переможемо», – підсумував він».

Як інформував «Щоденний Львів», користувач інтернет-мережі «Facebook» Ігор Савчук опублікував у четвер  на своїй сторнці у ній скріншот повідомлення в «Twitter» із таким змістом: «У Свердловському районі Луганської області кордон проїхали більше 20 «Уралів» і п’ять БТРів. Прикордонників на пунктах взагалі немає», натомість радник в.о. Президента, лідер «Третьої Української Республіки»та екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко написав сьогодні, 5 червня,  на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «За ніч через цей пролом уже заїхало 15 КамАЗів із терористами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів