Путін зажадав капітуляції України від імені Януковича (відео)

17:17 21 квітня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Російська державна агенція поширює в понеділок «його» вимоги відвести всі Збройні Сили України до місць постійної дислокації й провести референдуми про подрібнення нашої країни на наступні об'єкти анексії.


Відео: «Телеканал новин «24»

Російська державна інформагенція «ИТАР-ТАСС» поширила сьогодні, 21 квітня, чергову «заяву Януковича», не датуючи її при цьому й не вказуючи те, де ж вона була зроблена. А у ній від України вимагаються: відведення всіх її Збройних Сили до місць постійної дислокації, «діалог з населенням східних регіонів» і проведення референдумів – про федералізацію нашої країни й щодо президентської або парламентської форми влади.

За підсумками другого з цих референдумів Янукович зажадав «провести конституційну реформу». Як бачимо, поширене російською державною інформаційною агенцією від його імені нічим не відрізняється від вимог Путіна та міністра закордонних справ Росії Сєргєя Лаврова.

Однак після того, як Росія вже поглинула кримську автономію, вимоги Кремля, аби Україна подрібнилася на ще 25 аналогів, є, по суті вимогами капітуляції нашої країни. Але оскільки, як повідомляв «Щоденний Львів», 69,8% опитаних жителів південного сходу України вже не визнають Януковича президентом нашої держави, то вимоги від його імені – уже явний анахронізм. Утім, як повідомляв «Щоденний Львів», й за федералізацію України – лише 24,8% опитаних жителів її південного сходу, але Кремль не втомлюється нав'язувати нашій Україні думку лише чверті її громадян.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів