Путін заявив, що санкції Заходу не змусять Росію піти на поступки (відео)

19:30 24 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Президент РФ заявив у п’ятницю, що вона «не робитиме нічого, чого б хотілося» її «партнерам».


Відео: ТСН

Президент Росії Путін заявив сьогодні, 24 жовтня, учасникам міжнародного дискусійного клубу «Валдай»: «Під тиском санкцій ніхто ніколи, навіть малі країни, рішення не приймає. А вже така країна, як Росія, точно не робитиме нічого, чого б хотілося тим нашим партнерам, які намагаються на Росію тиснути. Такий підхід абсолютно контрпродуктивний і не веде до рішення проблем».

Телеканал «Еспресо.TV», який цитує сьогодні, 24 жовтня, президента Росії з посиланням на на інтернет-видання «Газета.ру», додає: «Раніше Путін заявляв, що обмеження через військову агресію Москви «створюють для Росії додатковий стимул добиватися результатів». Нагадаємо, що на тлі введення Заходом санкцій проти Росії через військову агресію РФ в Україні рубль почав падати, в результаті чого досяг мінімальної позначки».

Як інформував «Щоденний Львів», Путін лякає війною або локальними конфліктами – якщо не врахують інтереси Росії в Україні, а також зажадав, щоб Україна зреклася аеропорту Донецька, бо, за його словами, «в ополченців там сім'ї проживають», окрім того, продовжує абсурдно проголошувати частину українських земель російськими.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів