Путін погодився повністю виконувати мінську угоду, – Президент (відео)

23:38 18 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: Reuters

Петро Порошенко заявив у суботу в інтерв'ю українським телеканалам: «Усі учасники консультацій у Мілані 17 жовтня, у тому числі Російська федерація, взяли на себе зобов'язання діяти для вирішення кризи на Сході України виключно в рамках мінської угоди».

«Усі учасники консультацій у Мілані 17 жовтня, у тому числі Російська федерація, взяли на себе зобов'язання діяти для вирішення кризи на Сході України виключно в рамках мінської угоди», – заявив сьогодні, 18 жовтня, Петро Порошенко інтерв'ю українським телеканалам.

«У тому числі Росія, і Путін вчора на цьому наголосив», – зазначив президент. Серед пунктів мінського протоколу Порошенко зазначив про негайне припинення вогню, зупинці підрозділів на лінії зіткнення, впровадженні моніторингу ОБСЄ на непідконтрольних Україні територіях, виконанні закону про тимчасовий порядок місцевого самоврядування, а також проведенні дострокових виборів згідно українському законодавству.

Про це повідомило сьогодні, 18 жовтня, інтернет-видання «ZN.UA».

Як інформував «Щоденний Львів», заступник голови Адміністрації президента України Валерій Чалий повідомив увечері 17 жовтня, що Порошенко й Путін домовилися у Мілані про зустріч найближчим часом керівників прикордонних служб, натомість Путін пообіцявши в п'ятницю, «намагатися посприяти» відведенню бойовиків на Донбасі, «бути посередником, вирішити, знайти прийнятні розв'язки», по суті, нівелював усе це своїм вивертом – мовляв, «вони кажуть, що ми не можемо звідти піти, там живуть наші родичі, дружини, діти».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів