Путін перекидає поближче до України військову авіацію зі Сибіру

14:48 21 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: army.lv

Як повідомляють у Росії, фронтові бомбардувальники Су-24М й перехоплювачі МіГ-31БМ відпрацюють застосування високоточної зброї в ході навчань над Чорним морем.

Телеканал «Еспресо.TV» інформує сьогодні, 21 липня, в повідомленні «Росія перекидає в Краснодарський край 20 винищувачів»:

«Росія перекидає літаки Су-24М і МіГ-31БМ з авіабази Шагол на Уралі і авіабази Канск в Східному Сибіру в Краснодарський край Про це повідомляє Еспресо.TV. з посиланням на «Лента.Ру».

Як зазначили в прес-службі ЦВО, фронтові бомбардувальники Су-24М і винищувачі-перехоплювачі МіГ-31БМ відпрацюють застосування високоточної зброї в ході навчань над Чорним морем і на полігоні Ашулук в Астраханській області. За сценарієм навчань, понад 20 літаків з авіаційних баз, розташованих в Челябінській області та Красноярському краї, здійснять безпосадочний переліт протяжністю від 2 до 4 тисяч кілометрів на оперативний аеродром в Краснодарському краї. 

Під час навчань льотчики будуть використовувати керовані ракети «повітря-повітря», а також авіабомби і ракети «повітря-поверхня». У ході навчань відпрацьовуватиметься взаємодія з літаком дальнього радіолокаційного виявлення А-50».

Як інформував «Щоденний Львів», до українського кордону стягнуто ще до 100 одиниць російської бронетехніки.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів