Путін наказав схвалити «договір про прийняття Криму»

10:25 18 березня 2014 р.

Фото до новини


Фото: durdom.in.ua

Відповідне розпорядження датоване 17-м березня й опубліковане на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ у вівторок.

Президент Російської Федерації розпорядився схвалити проект договору між РФ та Кримом про прийняття Республіки Крим до складу РФ. Відповідне розпорядження датоване 17-м березня й опубліковане на офіційному інтернет-порталі правової інформації РФ у вівторок..

У документі міститься розпорядження «вважати за доцільне підписати Договір на найвищому рівні». Проектом договору передбачено прийняття Криму як нового суб'єкта РФ.

Окрім того, Путін розпорядився зібрати 18 березня, о 15:00 за московським часом (13:00 – за київським) представників російських органів влади на свій виступ із приводу «прийняття Криму» до складу Російської Федерації.

Повідомляючи про це у вівторок, «Українська правда» нагадує, що 17 березня Путін підписав указ «Про визнання Республіки Крим», а напередодні, 16 березня, у Криму проросійські сили провели незаконний «референдум», на якому переважна більшість нібито виступила за входження Криму в Росію. При цьому кримські татари так званий «референдум» не визнали й не брали участі в ньому, як і багато кримчан, які виступають за збереження Криму у складі України.

Люди бояться, бо Крим окупований російськими військовими без розпізнавальних знаків, а також завезеними з Росії «козаками» і проросійськи настроєними молодчиками, які іменують себе «самообороною Криму» і нападають на проукраїнськи налаштованих людей.Україна й Захід, а також Японія не визнають так званий «кримський референдум».   

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів