Путін блефує, що він – за деескалацію й припинення вогню на сході України та мирний план Порошенка

22:46 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: informator.su

Про це повідомляє в четвер прес-служба Президента України.

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 19 червня, в повідомленні «Президент України провів телефону розмову з Президентом Росії»:

«19 червня відбулась телефонна розмова Президента України з Президентом Росії. Президент України окреслив ключові позиції і графік реалізації мирного плану ситуації на сході держави.

Петро Порошенко наголосив на необхідності звільнення заручників та встановлення ефективного режиму контролю на українсько-російському кордоні. Глава української держави наголосив, що разом з припиненням вогню, розраховує на підтримку мирного плану.

Президент Росії висловив підтримку зусиллям з деескалації ситуації в Донецькій та Луганській областях, процесу припинення вогню та реалізації мирного плану Президента України».

Як повідомляв «Щоденний Львів», сайт «Інформатор» цитував сьогодні, 19 червня: «Колона з 25 одиниць бронетехніки (включаючи 3 установки «Град») пройшла через кордон з РФ. За даними очевидців, сталося це рано вранці 19 червня. Колона пройшла через територію КПП «Довжанський». Орієнтовно техніка проїхала в донецькому напрямку».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів