Прикордонники відновили контроль над пунктом пропуску «Довжанський» (відео)

17:27 1 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: radiosvoboda.org

Про це повідомляють у вівторок прес-служби Президента України й ДПСУ.


Відео: ТСН

Прес-служба Президента України інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «Президент привітав з перемогою українських військових та прикордонників»:

«Президент України Петро Порошенко привітав з першою перемогою після відновлення антитерористичної операції Збройні Сили та прикордонників, які відновили контроль над пунктом пропуску «Довжанський». Впродовж останньої доби Збройні Сили України спільно з Державною прикордонною службою відновили контроль над пунктом пропуску «Довжанський» та поновили його роботу. Сапери розмінували пункт пропуску та прилеглі автошляхи, знешкодивши 15 вибухових пристроїв на під’їздах та 20 безпосередньо у пункті пропуску.

Натомість прес-служба ДПСУ інформує сьогодні, 1 липня, в повідомленні «На Луганщині відновлено контроль за пунктом пропуску «Довжанський»:

«Упродовж 30 червня та 1 липня Державною прикордонною службою спільно з підрозділами ЗС України проведено комплекс заходів щодо відновлення контролю за ділянкою державного кордону в районі пункту пропуску «Довжанський» та поновлення його роботи. Сьогодні спеціальними підрозділами саперів ЗС України завершено розмінування пункту пропуску та прилеглих автошляхів.

Загалом 15 вибухових пристроїв знешкоджено на під’їзді до пункту пропуску та 20 – безпосередньо у пункті пропуску. Наразі прикордонники приступили до відновлення службових приміщень пункту пропуску, налагодження системи зв’язку та паспортного контролю.

Здійснюється підготовка до відновлення роботи пункту пропуску. Як повідомлялось раніше, в ході військової операції по відновленню контролю у пункті пропуску «Довжанський» на протитанковій міні підірвався 1 БТР, 6 прикордонників отримали поранення».  

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів