Прикордонники й Збройні Сили України відбили напад терористів на пункт пропуску «Маринівка» (відео)

22:10 5 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: dpsu.gov.ua

Про це повідомляє у четвер Відділ з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби.


Відео: ТСН

Відділ з питань взаємодії із ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України інформує сьогодні, 5 червня, в повідомленні «Бій у ППр «Маринівка» закінчився»:

«В результаті спланованих бойових дій Державної прикордонної служби та ЗС України в ході бою у пункті пропуску «Маринівка» знищено 1 автомобіль «Урал», 2 автомобілі «Камаз» та 1 БТР терористів. Є інформація про втрати з числа нападників. З боку прикордонників 5 осіб отримали поранення».   

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» інформував про цей бій у повідомленні «Прикордонний пункт «Маринівка» контролюють українці: бойовики не змогли прорватися на Донеччину» так:

«На прикордонному пункті пропуску «Маринівка», на Донеччині, триває бій. На прикордонників напали бойовики з боку Росії. Троє українських військових – поранені, серед бойовиків – є жертви.

Близько четвертої вечора до пункту пропуску з російської сторони наблизилися БТР-и, чотири КамАЗ оснащені великокаліберними кулеметами, чотири мікроавтобуси та кілька легкових автомобілів із терористами. Один із КамАЗів проник на територію України, об'їхавши пунк пропуску і розпочав обстріл прикордонників.

Вони змогли знищити кулемет. На підмогу військовим прийшла авіація і завдала ударів по терористах.

Нині прикордонний пунтк «Маринівка» контролюють українці, бойовики не змогли прорватися на територію області. Речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян зауважив, що на місцях авіаударів тривають локальні пожежі».

Як інформував «Щоденний Львів», прикордонники вели бій на Донеччині проти нападників у тому числі з російського боку, авіація Збройних сил України двічі обстріляла нападників на прикордонників, прикордонникам з пункту пропуску «Маринівка» надійшла підмога – частина терористів втекла до Росії.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів