«Проти тероризму – вся Україна», – заявила на допиті бойовикам старший лейтенант української армії (відео)

22:00 20 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: YouTube

Надія Савченко також відмовилася зрадити своїй Вітчизні.

Путінські пропагандисти дезінформують, що штурман-оператор гелікоптера Мі-24 Надія Савченко – нібито снайпер
Відео: aigu guillotine

«Телевізійна служба новин» каналу «1+1» розповіла в повідомленні «Українська жінка-офіцер мужньо трималась під час допиту терористами (відео)»:

«Надія Савченко не розповіла терористам інформацію про кількість українських військових попри тиск. Терористи з буремного Сходу допитали українську жінку-офіцера Надію Савченко, але вона мужньо трималася і гідно відповідала на зухвалі питання.

Бойовики прикували Савченко наручниками до залізної труби, а свій допит записали на відео. Савченко розповіла, що приїхала на Схід добровольцем, аби захистити територіальну цілісність держави і мирних жителів від зовнішнього вторгнення Росії.

«Я давала присягу народові України захищати територіальну цілісність від зовнішнього вторгнення», – розповіла офіцер, відповідаючи на питання, з якою метою вона приїхала на Донбас.

Савченко визнала, що вона – штурман-оператор гелікоптера Мі-24 і сказала бойовикам, що проти них виступає вся Україна, а точної кількості військових та бойових одиниць екстремістам не «здала».

«Я на це не звертала уваги, а навіть якщо знала, не сказала б. Ви ж розумієте, для чого ця інформація? Для того, щоби знати супротивника», – впевнено відповіла жінка-офіцер. 

Відео допиту на YouTube оприлюднив користувач »aigu guillotine». 

Натомість «Телеканал новин «24» доповнює це повідомлення так: «За словами Савченко, вона приїхала на схід добровольцем. «Проти тероризму вся Україна», – сказала офіцер української армії. Полонена заявила, що не зрадить присязі українському народові, відмовившись розповісти про озброєння української армії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів