Прокремлівський ресурс стурбований 34-ма танками НАТО біля Львова (відео)

23:12 14 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: lugansk.info

В Україну увійшли з боку польського кордону бронемашини «Leopard» зі символікою німецького Бундесверу.


Відео: insidevite

«Українські блогери помітили на окружній дорозі біля міста Львова незвичайну колону. З боку польського кордону рухалися 34 сучасних танків «Leopard», які перебувають на озброєнні НАТО, зі символікою німецького Бундесверу. Фотографії європейської бронетехніки незабаром з'явилися в соціальних мережах», – передає прокремлівський ресурс «Ukraina.ru». 

Попри те, що багато українських користувачі «Twitter» і «Facebook» висловили надію на подальше просування бронетехніки НАТО в зону антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях, насправді це не так. Танки слідували на навчання «Rapid Trident» («Швидкий тризуб»), які Україна проводить в Львівській області спільно з 15 країнами НАТО. 

Міжнародні військові маневри пройдуть в районі міста Яворів з 16 по 26 вересня. Планується, що в них будуть брати участь більше 1000 військовослужбовців з Німеччини, США, Великобританії, Канади, Іспанії Польщі та інших країн. Спільно з українськими колегами вони відпрацюють стратегію і тактику протистояння можливої російської агресії проти країн Європи. 

«Rapid Trident» – тільки частина спільних заходів з бойового слаживанию армії України з військовими країн НАТО. Недавно в Чорному морі завершилися навчання «Sea Breeze» 2014, в якому бойові кораблі України, США, Іспанії, Франції, Грузії та інших країн відпрацьовували взаємодію щодо забезпечення безпечного судноплавства і взяття району акваторії під контроль. 

Нагадаємо, введення в Україні іноземних військ разом з бойовою технікою для проведення навчань був схвалений парламентом країни ще 1 квітня, коли про настільки масштабному збройному конфлікті на Донбасі не було й мови. Тим не менш, в Росії панікують з приводу появи в Україні танків НАТО і всерйоз бояться, що по завершенні маневрів ця техніка залишиться в країні. Цього дійсно не можна виключити, оскільки на саміті НАТО в Уельсі президентом України Петром Порошенко було досягнуто домовленості з низкою країн-членів північноатлантичного альянсу про надання прямої військово-технічної допомоги».

Про це повідомляється сьогодні, 14 вересня, на сайті «Lugansk.info».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів