Президенту України доповіли про завершення виведення військ із Дебальцевого (відео)

19:00 19 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: Galina Almazova/facebook.com

Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко повідомив у четвер, що керівник штабу сектора С полковник «Таран» доповів Петрові Порошенку: «Я вийшов останнім, контролюючи організований вихід наших військ з Дебальцевого».


Відео: «Телевізійна служба новин» каналу «1+1»

Прес-секретар Президента України Святослав Цеголко повідомив сьогодні, 19 лютого, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»:

«Я вийшов останнім, контролюючи організований вихід наших військ з Дебальцеве», – про це в телефонній розмові з президентом сказав керівник штабу сектора С полковник «Таран». Петро Порошенко зателефонував до полковника, щоб подякувати за мужність і героїзм.

«Таран» вийшов з Дебальцеве разом з «Топазом», теж полковником, історію якого учора під час засідання РНБО розповів країні президент. «Топаз» – донський козак з Луганщини, який пішов на війну проти російських загарбників разом з двома синами. 

Доля звела усіх трьох у Дебальцево. Батько вийшов з міста лише після того як переконався, що сини покинули Дебальцево».

Своєю чергою, виконувач обов’язків речника прес-секретаря Генштабу ЗСУ Владислав Селезньов повідомив інформагенції «УНН»:

«Сили антитерористичної операції повністю покинули Дебальцеве. Завдання перед збройними силами України щодо організованого переміщення на визначені рубежі виконано.

Чорнухине, Нікішине, Рідкодуб, Міус – це населені пункти, які межують з Дебальцевим. Усі ці населені пункти, зайняті сепаратистами».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів