Президент України виключає переговори з терористами

22:22 19 червня 2014 р.

Фото до новини


Фото: http://sprotyv.info

У цьому запевнила в четвер уповноважений із врегулювання ситуації в східних регіонах нашої країни Ірина Геращенко.

Як передає сьогодні, 19 червня, кореспондент інформагенції «РБК-Україна», уповноважений Президента з врегулювання ситуації в східних регіонах нашої країни Ірина Геращенко запевнила в четвер, що Петро Порошенко виключає будь-які переговори з представниками терористичних угруповань «Донецька народна республіка» («ДНР») і «Луганська народна республіка» («ЛНР»).  За її словами, Президент розуміє значення діалогу в процесі врегулювання конфлікту, однак виключає будь-які переговори з представниками ДНР і ЛНР.

Ірина Геращенко підкреслила: «Очевидно, що ніяких переговорів з «ЛНР», «ДНР», знаєте, не може бути, так як (ці) організації беруть на себе відповідальність за те, що вони збивають українські літаки з найкращими наші військовими, без жалю вбивають мирних громадян».

Уповноважений Президента з врегулювання ситуації в східних регіонах України зазначила, що «є чітка позиція вести переговори тільки з тими, хто готовий розділити мирний план Президента для встановлення миру і припинення братовбивчої війни».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів