Президент України обіцяє розглянути «особливий статус окремих районів» Донеччини й Луганщини

22:05 5 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: kontrakty.ua

Петро Порошенко заявив про це в п’ятницю журналістам у Ньюпорті, коментуючи результати засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську та домовленість при припинення вогню.

Президент України Петро Порошенко обіцяє розглянути питання особливого статусу для окремих районів Донецької та Луганської областей. Як передає кореспондент УНІАН, про це він заявив сьогодні журналістам у Ньюпорті, коментуючи результати засідання Тристоронньої контактної групи у Мінську та домовленість при припинення вогню.

«Ми готові зробити значні кроки, включаючи децентралізацію влади, особливо окремих частин Донецьку та Луганську щодо економічної свободи, гарантувати права на використання будь-якої мови на цій території та захист культурних традицій», – сказав Президент України, заяву якого передає п'ятницю інформаційна агенція УНІАН.

Як інформував «Щоденний Львів», тижневик «Ділова столиця» повідомляє в п’ятницю, що на засіданні тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації в Україні в Мінську де-факто домовилися про створення «Придністров’я-2» на території, яку зараз контролює «ДНР» і «ЛНР», й головні торги ведуться за його межі.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів