Президент Франції закликає до «вельми широкої» автономії для східних регіонів України

23:28 7 лютого 2015 р.

Фото до новини


Фото: зі сторінки Маріни Кучерової в інтернет-мережі «Facebook»

Франсуа Олланд повідомив, що його та канцлера Німеччини Ангели Меркель «мирний план» передбачє створення на Донбасі демілітаризованої зони від 50 до 70 кілометрів.

Президент Франції Франсу Олланд повідомив в ефірі телеканалу «France 2», що його та канцлера Німеччини Ангели Меркель «мирний план» передбачє створення на Донбасі демілітаризованої зони від 50 до 70 кілометрів, а також закликав до «вельми широкої» автономії для східних регіонів України, пояснивши: «Ці люди (вочевидь, він мав на увазі колаборантів Росії на Донбасі. – «ЩЛ») воювали. Складно буде змусити їх вести звичайне життя».

Телеканал «Дождь», який передає повідомлення сьогодні, 7 лютого, також нагадує: «Раніше президент Франції заявив, що переговори з президентом Росії Путіним по Україні – це один з останніх шансів уникнути війни. Він сказав: «Думаю, це один з останніх шансів. Думаю, якщо ми не досягнемо прогресу у знаходженні тривалого мирного врегулювання, всі прекрасно знають, що буде».  За результатами зустрічі канцлера ФРН Ангели Меркель, президента Франції Франсуа Олланда, президента РФ Путіна сторони домовилися продовжити роботу над «можливим спільним планом», у якому будуть враховані пропозиції Німеччини, Франції, Росії та України».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів