«Правий сектор» – це 150-200 осіб на всю Україну, – держдумець

19:14 27 травня 2014 р.

Фото до новини


Фото: vk.com/maydanru

Депутат нижньої палати російського парламенту Ілля Пономарьов заявив у вівторок: «Сумно, що міф про «Правий сектор», який придуманий від початку до кінця і роздутий кремлівськими ЗМІ, є тим підґрунтям, на якому будується зовнішня політика РФ, через нього відбуваються фатальні помилки і гинуть люди».

Депутат нижньої палати російського парламенту – Держдуми – Ілля Пономарьов написав сьогодні, 27 травня, на своїй сторінці в інтернет-мережі «Facebook»: «Правий сектор» не являє собою ні бойової одиниці, ні реальної політичної сили, в ньому перебуває всього 150-200 чоловік на всю країну. Минулі вибори наочно показали, що роль Дмитра Яроша в українській політиці далеко не така, як це намагаються представити в Росії».

«Фейкові візитки «Правого сектора» розповсюджуються по всій Україні, навіть там, де Дмитро Ярош ніколи не був. Його візитки роздають прямо на вулицях, щоб довести, що використовувати їх як доказ «звірств» нібито «Правого сектора» на Донбасі – ідіотизм», – пише також Пономарьов. 

«Сумно, що міф про «Правий сектор», який придуманий від початку до кінця і роздутий кремлівськими ЗМІ, є тим підґрунтям, на якому будується зовнішня політика РФ, через нього відбуваються фатальні помилки і гинуть люди», – додає депутат.

Пономарьов зазначає, що «Правий сектор» не являє собою ні бойової одиниці, ні реальної політичної сили, в ньому перебуває всього 150-200 чоловік на всю країну.

Депутат вважає, що в Україні є абсолютно реальні проблеми, на які треба впливати Росії, а «ми боротися з вітряними млинами. Ми реагуємо на ті загрози, які самі собі придумали». «Такий персонаж, як Дмитро Ярош, існує перш за все в уяві російських ЗМІ. Є реальна людина, але її роль в українській політиці далеко не така, як це намагаються представити в Росії. Минулі вибори це наочно показали Ярош, як кандидат в президенти, не зміг навіть повністю укомплектувати склад виборчих комісій. А ми говоримо про бойові дії», – резюмує Пономарьов.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів