Праві у Львові вимагають негайної відставки Кабміну та перевиборів Верховної Ради (відео)

14:13 23 квітня 2015 р.

Фото до новини

1 травня українці будуть «святкувати» на городах, бо мають в носі всі ці демонстрації, заклики до соціальної непокори, марші та політичні проблеми.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні, 23 квітня, під час круглого столу правих політичних організацій, який відбувся у Львівському прес-клубі, заявив представник благодійного фонду «Рідний голос» Тарас Каляндрук.

На його думку, ніхто з українців не підтримає сепаратистських закликів до різного роду маршів та демонстрацій.

- Українці люблять землю. Ні Путін, ні наш Президент, який не скасував цього свята, не розуміють, хто такі ураїнці. Це є можливість нашим людям посадити городи. Так історично склалося. І я вважаю, що це є добре, - каже він.

Учасники круглого столу вважають, що організації, які закликають до таких дій, уже себе скомпрометували.
- Те, чим вони займаються зараз по цілій Україні, раніше називалося «рекетом і бандитизмом», - каже голова правління ГО «Поклик нації» Тарас Боднар.

Отож, учасники круглого столу правих політичних організацій звернулися до Президента України з відкритим листом, в якому поклали особисту відповідальність за нестабільну економічну ситуацію на Кабінет Міністрів України, зокрема на прем’єр-мінстра України Арсенія Яценюка та на Верховну Раду України. Також праві політичні партії України вимагають негайної відставки Кабміну та перевиборів Верховної Рад

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів