Порошенко призначив Назаренка головою Держприкордонслужби (відео)

17:41 23 жовтня 2014 р.

Фото до новини

Сьогодні Президент Петро Порошенко призначив на посаду голови Держприкордонслужби України генерал-лейтенанта Віктора Назаренка.


Відео: ТСН

Президент України Петро Порошенко, який проводить зараз в Одеському морському порту нараду з протидії корупції та контрабанді, піддав критиці керівників Південної митниці, Державної фіскальної служби та інших силових відомств за незадовільну роботу. Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Голова держави заявив, що надто багато контрабандних товарів незаконно проникає через державний кордон завдяки діючим злочинним схемам. "Але я зруйную це "кришування" контрабанди", - наголосив Президент. Він поінформував, що сьогодні підпише Указ про призначення головою Держприкордонслужби учасника війни в Афганістані, кавалера ордена "Червоної Зірки" Віктора Назаренка, що працює в Держприкордонслужбі.

Як повідомлялося, 6 жовтня Президент Петро Порошенко звільнив генерала армії Миколу Литвина з посади голови Державної прикордонної служби України. Глава держави також звільнив з посади першого заступника голови Держприкордонслужби України - директора департаменту охорони державного кордону генерал-полковника Павла Шишоліна.

Ще одним указом Президент призначив на посаду першого заступника голови Держприкордонслужби України - директора департаменту охорони державного кордону генерал-лейтенанта Віктора Назаренка.

Про це повідомив Укрінформ.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів