Полковник російської розвідки закликав «Лугандон» протриматися до 2 серпня, – активіст

17:42 31 липня 2014 р.

Фото до новини


Фото: klin-demianovo.ru

Про це повідомляє сайт «Інформатор.su» з посиланням на лідера Громадської ініціативи «Правої справи» Дмитра Снєгирьова.

Радактор сайту «Інформатор.su» Ганна Сінькова повідомляє сьогодні, 31 липня, в публікації «Влада вже почала домовлятися з лідерами сепаратистів»:

«За спинами українських військових влада веде підкилимні перемовини і ігри з окупантами.

Вчора, 30 липня, близько 10ї ранку було зафіксовано нараду польових командирів у Краснодоні. Окрім командирів ДНР і ЛНР була присутня і російська сторона, зокрема координатор прикордонних сепаратистських сил, полковник ГРУ на псевдо Ніколай. 

Луганські сепаратисти зокрема підняли питання збройної інтервенції, адже впоратися з наступом української армії самотужки вони вже не можуть. Проте ГРУшник їх заспокоїв – сказав що протриматись їм треба буде лише до 2 серпня, натякнувши, що далі конфлікт з військового має перейти суто у формат політичних перемовин.

Про це «Інформатору» повідомив лідер «Правої справи» Дмитро Снєгирьов. Варто зазначити, що протриматись до 2 серпня сепаратистам буде неважко – вже зараз українські війська послабили наступ на Схід.

А МЗС в особі міністра закордонних справ Клімкіна запевняє: «Луганськ українські війська не штурмуватимуть». Також міністр запевняє, що дана позиція України вже узгоджена з США в особі Джона Кері.

АТО біля Луганська вже зараз перейшла у пасивну фазу, хоча не тільки Луганськ, а й передмістя контролюються терористами. Київ вже не просто готовий, а, ймовірно, вже зараз веде перемовини з політичними і економічними елітами Донецька й Луганська. 

Учора ввечері стало відомо, що дані еліти (за збігом обставин?) зібралися в Києві. Також у Києві перебуває і нардеп Єфремов, який віднедавна вважається одним з головних спонсорів сепаратистських рухів на сході.

Ймовірно дані еліти зібрані в столиці саме задля ведення домовленостей. Згідно інсайдерської інформації, сьогоднішнім лідерам сепаратистів навіть пропонують певні зони впливу в обмін на мир.

Чи є це правдою – можна буде судити тільки тоді, коли вже буде запізно – коли влада на Сході буде віддана регіоналам та їх поплічникам, які зараз розв’язали в Україні війну. Проте вже зараз підозрілим є те, що проти Єфремова (проти якого вже дані свідчення, як проти спонсора і організатора сепаратистських рухів на сході України) досі не порушено жодних кримінальних справ.

Генпрокуратура мовчить навіть попри те, що свідчень, даних проти нардепа – достатньо для того, аби заявити подання у Верховній Раді, про позбавлення його депутатської недоторканості та повноважень. Проте жодних подібних подань до ВРУ  з боку Генпрокуратури не вносилося.

Тимчасом у Мінську має відбутись круглий стіл між Україною, Росією та сепаратистами, в якому Білорусь буде виступати третейським суддею. Експерти вважають, що даний захід, зокрема, покликаний вивести Білорусь з міжнародної політичної ізоляції, та вирвати її таким чином з-під впливу Російської Федерації.

Проте варто зазначити, що експерти не приділяють уваги іншому, відверто кричущому факту. Те, що на даних переговорах за межами України будуть присутні представники терористів – говорить або про помилку, або про умисне виведення сторони сепаратистів на міжнародний рівень.

Це майже визнання державності самопроголошених республік. Вже зараз це є нічим іншим, як визнанням їх суб’єктами міжнародних перемовин.

Чи не забагато честі для групок терористів? А чи все ж йдеться про ймовірне виконання їх вимог?

У будь-якому разі Україна розпочинає дані переговори і рішення про їх ведення приймається без участі українських військових, які реально воюють на Сході. За їх спинами політики зараз ведуть дивну політичну гру, яка для України, схоже, таки приречена на програш. Недарма усі країни цивілізованого світу не ведуть жодних перемовин з терористами».

Радактор сайту «Інформатор.su» Ганна Сінькова повідомляє про це в публікації «Влада вже почала домовлятися з лідерами сепаратистів», опублікованій сьогодні, 31 липня.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів