Південний схід України позначено на картах міністерства оборони Росії як її територію, – правозахисник

13:22 31 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: 061.ua

Організатор групи «Вантаж 200 з України до Росії» Олена Васильєва повідомила: «Як розповідають самі військові, на картах, котрі вони отримують, південно-східні області України, де за планом проходитимуть навчання, позначені як території Російської Федерації».

Російське командування позначило на картах південно-східні області України, як територію Російської Федерації. Видаючи такі «карти» вони продовжують відправляти на Донбас російських військових, яким кажуть про проведення «навчань» на території Росії. Про це повідомила російська правозахисниця, організатор групи «Вантаж 200 з України до Росії» Олена Васильєва.

«Як розповідають самі військові, на картах, які вони отримують, південно-східні області України, де за планом проходитимуть навчання, позначені як території Російської Федерації», – сказала Васильєва.

«Загиблі відомі за родами військ, за військовими частинами, в яких вони проходили службу. Загалом втрати російської армії в бойових діях на сході України разом зі зниклими безвісти, становлять понад 4360 військових. Але цифра ця приблизна, бо офіційних даних обліку таких військовослужбовців Міністерство оборони Росії не надає», – підкреслила Васильєва.

Інтернет-видання «7 Днів-Україна», яке цитує сьогодні, 31 жовтня, організатора групи «Вантаж 200 з України до Росії», також додає: «Нагадаємо, що у так званій «ЛНР» на базі «механізованої бригади «Привид» (А.Мозговой) завершили формувати «ударну групу» російсько-терористичних військ. До складу увійшло 1200 бійців особового складу (місцеві бойовики і російські найманці), приблизно 20 танків, близько 40 ББМ, до 40 установок ствольної і реактивної артилерії».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів