Підприємство, яке не дахує система, приречено на банкрутство, – редактор

19:13 13 грудня 2018 р.

Фото до новини

Вісім мільйонів людей поїхали за ліпшими соціальними гаслами на заробітки. Економіка працює в ручному режимі. Розвиток відбувається лише тих підприємств, які дахує система. Якщо підприємство не дахує система, воно приречено на банкрутство.


Відео: Львівський прес-клуб

Про це сьогодні , 13 грудня, під час засідання громадського прес-центру “Вибори-2019” на тему: “Виборчі гасла на президентських перегонах: популізм і реалізм”, яке відбулося у Львівському прес-клубі, сказав редактор журналу “Ідея і чин” Ігор Подоляк. 

- В Україні популізм сягнув вершин брехні. Суспільство не освічене, невігласів. Воно вимагає тільки заголовків і титулів. Таке враження, що серед українців немає людей, які можуть консолідуватися і солідаризуватися навколо української ідеї. Натомість ми маємо популістичні гасла, які межують з відвертою брехнею. Наприклад, замість науки, освіти і знань нам пропонують безвіз, тобто відбувається  підміна понять. Люди хапаються за безвіз, їдуть за кордон і що - хтось приїхав мільйонером,- риторично запитує Ігор Подоляк. 

Ігор Подоляк наголосив, що за той час більша частина олігархів примножила свої багатства, а люди збідніли. 

- Ми замість мистецтва, культури, краси і форми маємо війну. Ми не можемо фінансувати основні потреби людей, а фінансуємо військові дії. Замість релігії, свідомості і віри маємо Томос,  документ. Популізм, коли переходить в ранг підміни цінностей, стає небезпечним. Тобто людей заводять в таку оману, що вся ідеологія і вся пропанганда грунтується на відвертій брехні,- каже Ігор Подоляк.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів