Під Маріуполем поліг за Україну майор морських піхотинців з Феодосії (відео)

20:28 29 жовтня 2014 р.

Фото до новини


Фото: zvitiaga.org

Сьогодні, 29 жовтня стався один з найпотужніших обстрілів за весь час оборони Маріуполя, який тривав майже півтори години.


Відео: ТСН

Сьогодні, 29 жовтня стався один з найпотужніших обстрілів за весь час оборони Маріуполя, детонувала знищена бронемашина морських піхотинців. Обстріл тривав майже півтори години. В результаті обстрілу позицій троє бійців поранені, один з них втратив ноги, ще один загинув.

Загиблим, як вдалося з'ясувати, виявився майор морської піхоти. Це перша втрата українських морпіхів, тих самих, що вийшли з Феодосії.

«Вони обстрілювали мінометами, артилерійською системою «Гаубиця Д-30». Це судячи з характеру попадання осколків. І установкою «Град». Швидше за все, працювали дві установки, вони поклали два пакети по 40 штук», – так оцінюють бійці обстріл, що вели бойовики.

Морпіх-майор, що сьогодні загинув, знаходився у бліндажі. Ця влучність, свідчать офіцери, говорить про те, що з того боку працюють не просто найманці-аматори, а висококласні спеціалісти регулярної російської армії. Перелічена військовими зброя – російська.

Також повідомляється, що до Маріуполя приїхала величезна кількість журналістів, зокрема російських. Сьогодні знов лунало чергове попередження про можливий штурм Маріуполя. Але, враховуючи той факт, що сьогодні вночі бойовики пристрілювали наші позиції в районі Волновахи, обстріл у Маріуполі може бути відволікаючим маневром.

Про це повідомили сьогодні, 29 жовтня, кореспондент «Телевізійної служби новин» каналу «1+1» Андрій Цаплієнко.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів