Партія Януковича закликає підтримати її висуванців-мажоритарників та анонсує «захист України від влади»

19:40 21 вересня 2014 р.

Фото до новини


Фото: news.pn

Про це йдеться в двох сьогоднішніх заявах – на офіційному сайті «регіоналів», а також одного з них – Нестора Шуфрича.

«Регіонали» все-таки братимуть участь у виборах до Верховної Ради, призначених на 26 жовтня. У заяві, опублікованій сьогодні, 20 вересня, на офіційному сайті «Партії регіонів», йдеться, що вона погоджується на участь у виборах її висуванців у мажоритарних округах.

Про це у ній сказано так: «Ми вважаємо, що неучасть у виборах партії, за яку два роки тому віддали свої голоси понад 5 мільйонів виборців, може породити прецедент узурпації політичного поля Півдня і Сходу України. З цієї причини Партія регіонів дала згоду на участь її представників у виборах в одномандатних (мажоритарних) округах – для захисту демократії та інтересів громадян не тільки Південного Сходу, а й усієї України. Ми закликаємо підтримати тих членів Партії регіонів, які будуть висуватися в одномандатних округах у всіх областях України».

Про це повідомляється в неділю на офіційному сайті «Партії регіонів». Натомість один з лідерів «Опозиційного блоку» – Нестор Шуфрич, заявляючи сьогодні, 20 вересня – мовляв, «у зв'язку з подіями на сході нашої країни і тим, що мільйони наших громадян не матимуть можливості взяти участь у виборах, проявляючи солідарність з ними, Партія регіонів ухвалила рішення не брати участі у дострокових виборах у Верховну Раду 26 жовтня», одразу ж сам себе спргостував, повідомивши також: «З метою недопущення розгортання воєнних дій на території нашої країни, з метою забезпечення миру і стабілізації економіки ми об'єднуємося в «Опозиційному блоці» і ЙДЕМО НА ВИБОРИ (прописиними літерми – ми. – «ЩЛ»), аби зупинити війну і зубожіння громадян України».

Шуфрич також заявив, що він та його однопартійці мають намір «захищати Україну від влади», й твердить: «Об'єднавшись разом, ми станемо потужним голосом південного сходу у наступній Раді і тим самим збережемо Україну єдиною». Шуфрич написав це на сторінці «Опозиційного блоку»в інтернет-мережі «Facebook».

Ремарка «Щоденного Львова»: оголошувати себе «потужним голосом» лише «південного сходу» й обіцяти після цього «збереження України єдиною» – це вже апофеоз демагогії соратників Януковича.

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів