«Партія регіонів» не голосуватиме за опозиційний законопроект щодо Тимошенко

10:34 13 листопада 2013 р.

Фото до новини


Фото: iPress.ua

Сьогодні члени цієї парламентської фракції налаштовані лише розпочати його обговорення.

Як повідомляє сьогодні, 13 листопада, інформаційна агенція «Українські Національні Новини», сьогоднішнього ранку так і не відбулося засідання робочої групи по узгодженню голосування щодо питання Юлії Тимошенко й опозиція так і не показала «регіоналам» положення законопроектів по Тимошенко, який буде сьогодні поставлено на голосування. Про це в ексклюзивному коментарі УНН повідомив народний депутат від «Партії регіонів» Володимир Олійник.

«Сьогодні ми почнемо обговорювати поданий законопроект по Юлії Тимошенко, послухаємо голову комісії та членів, всіх послухаємо. Чи є у всіх сторін – європейських, наших депутатів – розуміння чи пускають нас в Європу, чи ні? Вже є три європейські країни, які кажуть, що ні, незалежно від вирішення питання Тимошенко», – зазначив В.Олійник.

Депутат підкреслив, що ні він, ні його колеги з Партії регіонів не мали змоги ознайомитися із пропозиціями по вирішенню питання Юлії Тимошенко в законопроекті, проголосувати за який сьогодні наполягає опозиція.

«Ми просто не будемо голосувати за цей законопроект, адже нам його навіть не дали прочитати. Цей законопроект непогоджений і ми не будемо за нього голосувати», – резюмував В.Олійник. Він також підкреслив, що Партія регіонів не має розуміння, навіщо голосувати за непогоджений законопроект.

Як повідомляв «Щоденний Львів»,«регіонали» зривають усі терміни вирішення питання «Тимошенко».

Термінові повідомлення читайте на каналі DailyLviv.com в Telegram та у Facebook

dailylviv.com

 

новобудови Львів